Batallé el Único

An identity to convey quality and character.

Batallé "El Único" corresponds to a range of pork meat products, both fresh and cured. Meat and hams that can only be classified by the term "the one". Unique in breed, feeding, quality, colour and flavour...

Arquitectura de marca
Batallé el Único és un producte de la marca Batallé. Hem creat la identitat respectant els antecedents i l’arquitectura de marca. Diferenciem el producte a través d’un logotip que incorpora una tipografia handscript per reforçar el concepte d’únic.

Color per unificar dos games de producte
El negre i el daurat se sumen i prenen protagonisme davant el vermell corporatiu. D’aquesta manera diferenciem clarament el que es tracta de producte i el que es tracta de corporació. A la vegada unifiquem dos games de producte amb un procés totalment diferent (el fresc i el curat) però que es defineixen pels mateixos valors.

La marca necessitava renovar el concepte i la identitat, posar el focus sobre el producte i destacar així d’entre els seus competidors. El nostre repte: construir un relat que transmeti els valors i les qualitats del producte i el posicioni en una franja gourmet.