Batallé el Único

Una identidad que transmite calidad y carácter.

Batallé "el Único" responde a una familia de productos cárnicos del cerdo, tanto frescos como curados. Carnes y jamones que sólo pueden catalogarse bajo el concepto "único". Único, por tipo de raza, por alimentación, por calidad, por color, por sabor ...

Arquitectura de marca
Batallé el Único és un producte de la marca Batallé. Hem creat la identitat respectant els antecedents i l’arquitectura de marca. Diferenciem el producte a través d’un logotip que incorpora una tipografia handscript per reforçar el concepte d’únic.

Color per unificar dos games de producte
El negre i el daurat se sumen i prenen protagonisme davant el vermell corporatiu. D’aquesta manera diferenciem clarament el que es tracta de producte i el que es tracta de corporació. A la vegada unifiquem dos games de producte amb un procés totalment diferent (el fresc i el curat) però que es defineixen pels mateixos valors.

La marca necessitava renovar el concepte i la identitat, posar el focus sobre el producte i destacar així d’entre els seus competidors. El nostre repte: construir un relat que transmeti els valors i les qualitats del producte i el posicioni en una franja gourmet.