Bocatel

Diseño de línea de packaging para sumar impacto.

Diseño de packaging para toda la línea de productos de la marca BOCATEL. Productos alimenticios, queso y charcutería, que se comercializan en puntos de venta especializados; principalmente pequeño comercio, y el canal HORECA.Safareig Creatiu toma el reto de construir una idea, una promesa de marca que aporte valor, diferenciación y un concepto que se identifique con su público objetivo.

Pensant en el consumidor

Busquem un comú denominador que ens serveixi d'eix de comunicació: el formatge que ofereix BOCATEL és un producte complementari que s'uneix i fusiona amb altres menjars / receptes. Els llescats per entrepans i sandvitxos, els ratllats per pastes, cremes i pizzes; els daus per a amanides, i així infinitat de relacions.

BOCATEL passa a formar part d'un complement en els àpats de l'usuari. És per això que es defineix el posicionament i la promesa de marca sota el concepte de: ENS AGRADA SER A LA TEVA TAULA.

La identitat visual un fet clau

La fotografia passa a ser l’eix de la comunicació. Un producte d’alimentació sempre entra primer pels ulls. Prenem un presentació de producte identitària i la mantenim a aplicació de pacaking com web.